Cornelis van Ramshorstlaan 7, 3863 AZ Nijkerk

Verrassend voor mkb en zzp

Administratiekantoor voor mkb en zzp

AdFisLo is méér dan een administratiekantoor. Wij zijn het administratiekantoor voor mkb en zzp. Wij geven je graag advies om je onderneming zo gezond mogelijk te maken en te houden. Daarbij kruipen wij als het ware in de huid van de klant, van jou. We kijken vanuit jouw perspectief naar de beschikbare opties in iedere situatie. Dat alleen al levert voor jou soms verrassende uitkomsten op.

Proactief advies
‘Kan niet’ bestaat bij ons niet. We zijn gewend om je proactief advies te geven. Om in overleg met jou adequate acties te ondernemen. We zijn heel creatief in het vinden van oplossingen voor je problemen. Daarbij laten wij onszelf door weinig verrassen.

Kostenaspect
Omdat wij proberen zoveel mogelijk in je huid te kruipen, komen wij samen met jou ook heel ver in het vinden van oplossingen. Daarbij jagen wij jou als klant niet op kosten. Ook dat wordt door velen als verrassend ervaren.

In iedere situatie kijken we vanuit perspectief naar de verschillende opties

Wij hebben vestigingen in Nijkerk en Wageningen.

Ben jij op zoek naar een administratiekantoor voor mkb en zzp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan met jou de samenwerking aan.