Cornelis van Ramshorstlaan 7, 3863 AZ Nijkerk

Uw bedrijfsadviseur, dichtbij als je ons nodig hebt

Welkom bij AdFisLo, uw bedrijfsadviseur in Nijkerk en Wageningen

Ben je ondernemer, zzp-er of freelancer?

Een goed onderbouwd advies. Er zijn tal van situaties denkbaar waarin je daaraan behoefte hebt. Waarin je even wilt overleggen met je bedrijfsadviseur. ‘Hoe zou jíj dit aanpakken …? ’Juist in dat soort situaties laat AdFisLo zien dat we meer zijn dan een administratiekantoor. Je externe sparringpartner. Op afstand en toch dichtbij als je ons nodig hebt.

Open houding

Het kan zijn dat je een onderneming wilt starten. Welke vorm past dan het beste bij je plannen? Het kan zijn dat je wilt verhuizen naar een veel groter pand om je groeiambities waar te maken. Wanneer staan dan alle lichten op groen? Het kan ook zijn dat je je bedrijf over wilt doen aan een ander. Of dat je een compagnon erbij wilt nemen. In deze zaken ga ja niet over één nacht ijs. Die beslist je ook niet graag helemaal in je eentje. AdFisLo helpt je graag. Wij geven bedrijfseconomische en fiscale adviezen. Wij zijn open in onze advisering, een houding die door onze klanten erg wordt gewaardeerd.


Benieuwd wat AdFisLo voor uw kan betekenen? Maak nu een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!

In ons bedrijfsadvies betonen wij ons méér dan een administratiekantoor. Neem vandaag nog contact moet ons op voor gedegen bedrijfsadvies in Nijkerk en Wageningen.