Cornelis van Ramshorstlaan 7, 3863 AZ Nijkerk

Je administratie goed belegd bij AdFisLo

Hét administratiekantoor van Nijkerk, Wageningen en omgeving

AdFisLo verzorgt al de administratie van tal van ondernemers, zzp’ers en mbk-bedrijven in vooral midden-Nederland. 

Jij kunt dat goede voorbeeld volgen. Door je administratie en/of salarisadministratie aan ons uit te besteden, krijgen wij een goed inzicht in je bedrijfsvoering. Het kan zomaar gebeuren dat wij op basis van dat inzicht voor jou belastingbesparingen kunnen realiseren.

De administratie op jouw manier

Wij nemen graag je administratie over. Precies op de manier die jij wilt. Je kunt ervoor kiezen om zelf te blijven inboeken en de rest aan ons over te laten. Je kunt ook het inboeken bij ons neerleggen. Scan je graag bonnetjes en upload je graag je facturen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Een belangrijk deel van de administraties die wij verzorgen, gebeurt grotendeels geautomatiseerd in pakketten als Twinfield, Snelstart en Basecone. Wil je liever gewoon je bonnen en facturen bij ons aanleveren, dan kan dat uiteraard ook.

Je administratie is altijd actueel

Het resultaat mag er straks zijn. Je administratie is altijd actueel. Je jaarcijfers en jaarrekening geven exact de status van je onderneming weer aan het einde van een kalenderjaar. Laat je ons de salarisadministratie uitvoeren, dan krijgen je medewerkers maandelijks precies waar zij recht op hebben.

Korte lijnen met de klant

Wij zijn een groot voorstander van korte lijnen. Het kan gebeuren door ziekte of andere uitval van je eigen mensen dat je ons graag voor een aantal dagdelen per week in je organisatie wilt hebben. Detachering is altijd onder voorwaarden mogelijk (lees hier meer over onder Interim finance). Korter kunnen de lijntjes dan niet zijn.

Het kan zomaar zijn dat wij voor jou belastingbesparingen kunnen realiseren.


Maak een vrijblijvende afspraak een afspraak met administratiekantoor AdFisLo in Nijkerk of Wageningen.


Bel met onze adviseurs: 033 – 200 70 99