Cornelis van Ramshorstlaan 7, 3863 AZ Nijkerk

Al jaren vertrouwd in belastingzaken

Voor al je fiscale vragen

Al jaren vertrouwd in belastingzaken

AdFisLo is al vele jaren vertrouwd in belastingzaken. Uw belastingadviseur in Nijkerk en Wageningen. We zijn volledig up-to-date als het gaat om kennis van fiscale wet- en regelgeving. Of je nu als particulier contact met ons zoekt, als zzp’er of als directeur van een bv, onze fiscale dienstverlening gaat ver. De uiteindelijk belastingaanslag betaal je wel zelf.

Open advies

Als jouw belastingadviseur vinden wij het belangrijk om je situatie van haver tot gort te kennen. Die situatie doet zich voor wanneer wij de van je onderneming verzorgen. Wij weten dan exact van welke aftrekregelingen je gebruik kunt maken. Wij hebben een beeld van je omzetverwachtingen en kunnen samen met jou het bedrag bepalen van de voorlopige aanslag IB voor het lopende jaar. Spreid je die fiscale kosten graag zoveel mogelijk? Houd je de voorlopige aanslag liever zo laag mogelijk en leg je zelf een spaarpotje aan voor de aanslag die gaat komen? Wij adviseren je hierover in alle openheid. We zoeken samen met jou naar een oplossing die past bij jouw situatie.

Voor al je belastingvragen

Wij zijn er voor al je belastingzaken. Dus ook voor het regelen van een suppletie omzetbelasting of het schrijven van een bezwaarschrift. Bij AdFisLo kun je terecht voor vragen over:

– inkomstenbelasting, loonbelasting en premie volksverzekeringen; – omzetbelasting; – vennootschapsbelasting; – accijns- en verbruiksbelastingen; – successierecht, schenkingen en de overgang van je bedrijf.

Nieuwsgierig wat AdFisLo voor je kan betekenen?

Belastingsadviseur in Nijkerk en Wageningen

Onze financials maken graag een vrijblijvende afspraak met je. Wij gaan graag aan de slag als jouw belastingadviseur in Nijkerk en Wageningen.

Bel nu met ons voor een afspraak